Wat is het werkgebied van TrapXpress Traprenovatie? | TrapXpress
logo trapxpress

Wat is het werkgebied van TrapXpress Traprenovatie?

TrapXpress Traprenovatie is werkzaam in heel Nederland. Het hoofdkantoor van TrapXpress is gevestigd in Zwolle, vanuit daar regelen onze vakkundige medewerkers alles zodat uw traprenovatie goed verloopt. Ook heeft TrapXpress drie andere vestigingen verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt.

Woont u vlak over de grens in België of Duitsland, dan renoveren wij uw trap natuurlijk ook.

Onze adviseurs komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs met de gehele showroom om u alles te vertellen over de traprenovatie. U kunt dus altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies in uw eigen omgeving.

Bent u nou een keer in de buurt van onze hoofdkantoor in Zwolle? Dan kunt u uiteraard even langs komen voor een vrijblijvend adviesgesprek! Onder het genot van een verse kop koffie kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van een traprenovatie, ook ziet u dan gelijk alle kleuren & materialen die wij aanbieden.

Onze medewerkers helpen u graag met alle vragen die u heeft! Wij zijn overdag van 10:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op: +31 (0) 38 – 375 80 80.