Ontdek de mogelijkheden van een traprenovatie van TrapXpess

Mogelijkheden
TrapXpress Traprenovatie

TrapXpress Traprenovatie
U heeft een fijne woning, maar laat de uitstraling van uw bestaande trap te wensen over? Traprenovatie van TrapXpress is een duurzame, snelle oplossing die zo goed als direct zorgt voor een frisse, eigentijdse uitstraling van de oude trap. Uw trap wordt weer één met uw huis, wordt onderhoudsarm en verhoogd het woonplezier.

De mogelijkheden van TrapXpress traprenovatie
Met een traprenovatie van TrapXpress is uw oude trap binnen één dag weer als nieuw. De vak gespecialiseerde monteur plaatst overzettreden over de bestaande trap. Dit is mogelijk op alle soorten trappen van hout, beton of metaal. Ook versleten traptreden met een ongelijke ondergrond zijn geen probleem. Door de overzettreden te bevestigen met een speciale soort lijm die de onderliggende ruimtes opvult, maakt TrapXpress iedere oude trap weer als nieuw. Uit ons brede aanbod overzettreden, stootborden, zijkanten en trapleuningen stelt u zelf uw trap samen. Uiteraard kunnen wij u daarbij adviseren.

Kwaliteit in traprenovatie
Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij TrapXpress. Net als u, willen wij dat onze producten een verstandige investering op uw woning is. Waar u tientallen jaren geen omkijken meer naar hebt. Voor vrijwel elke trap is het mogelijk om complete producten voor traprenovatie te leveren in diverse kleuren en houtsoorten, inclusief bijpassende trapleuning.

Vakmensen voor uw traprenovatie
Uw trap vernieuwen door middel van traprenovatie is specialistisch werk. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. TrapXpress geeft u daarom tot 12 jaar garantie op het geplaatste materiaal en de montage van de overzettreden. Daarnaast is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument zijn gewaarborgd.

Betaalbare CBW erkende traprenovatie leverancier voor uw regio
Traprenovatie is maatwerk. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk. We laten u dan meteen onze verschillende modellen en kleuren overzet traptreden zien en geven u een vrijblijvende prijsopgave voor de gehele renovatie van uw trap. We garanderen u dat u niet alleen verstelt zult staan van de mogelijkheden, maar ook over onze concurrente tarieven.

Img 20180515 124456 Scaled

Waarom TrapXpress?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk op elke ondergrond
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ

Meer informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.