De prijs van een traprenovatie bij TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

MATERIAAL EN MONTAGE

Voor een traprenovatie kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en houtdecors. We kunnen uw trap renoveren met hout, laminaat of pvc. Ieder materiaal heeft z’n eigen unieke eigenschappen. De mogelijkheden van TrapXpress zijn eindeloos. Elk materiaalsoort wordt door onze eigen vakkundige monteurs gerealiseerd.

Ongeacht de leeftijd van de trap zorgen wij ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. Wij maken alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Hierin hebben wij veel keuze in kleuren en combinaties.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek neemt onze adviseur verschillende stalen mee. Zo kunt u deze in het echt zien en voelen. Dit geeft een goed beeld hoe de nieuwe trap in uw interieur staat.

WAARUIT BESTAAT DE PRIJS VAN EEN TRAPRENOVATIE

Soort trap
Hoogte van de trap
Aantal trappen
Vorm van de trap
Soort traprenovatie
Gekozen materiaal
Extra traponderdelen
Montage en plaatsing
Totaal oppervlakte
Afwerking

INFORMATIE AANVRAGEN?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

WAAROM EEN TRAPRENOVATIE VAN TRAPXPRESS?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk voor elk type trap
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ
Algemeen

Is een traprenovatie geschikt voor een koopwoning of huurwoning?

90 procent van onze traprenovaties worden gerealiseerd in koopwoningen. De reden hiervoor is dat een traprenovatie een blijvende investering is wat valt onder een woningverbetering en meerwaarde creëert voor een koopwoning. Voor een huurwoning zijn boven genoemde punten vaak niet van toepassing. Los daarvan is er toestemming nodig van de verhuurder. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat trappen in huurwoningen nooit worden gerenoveerd, maar dit is wel op kleinere schaal.

Komt elke trap voor een traprenovatie in aanmerking?

Ja, alle draaitrappen, ronde trappen en rechte trappen komen in aanmerking voor een traprenovatie.

Hoeveel onderhoud vraagt mijn trap na de renovatie?

U heeft nagenoeg geen onderhoud aan uw nieuwe trap. Regelmatig afnemen met een vochtige doek is voldoende.

Heb ik garantie op de renovatie van mijn trap?

Ja, u ontvangt bij de montage van uw trap een garantiecertificaat van 12 jaar op het materiaal en de montage.

Moeten er nog antislip strips op de treden?

Het materiaal van de overzettreden is speciaals ontwikkeld hiervoor. Dit houdt in dat de treden zelf al stroef zijn. Dit zorgt voor een veilige trap waar je met een gerust hart op en af kunt lopen.

Wat voor stijlen in traprenovaties zijn er mogelijk?

Er zijn vele verschillende mogelijkheden in kleuren en materiaal combinaties. Zo is het mogelijk een andere lichte kleur te kiezen voor het stootbord zoals wit of crème kleurig. Hierdoor krijgt de trap een mooie “zwevende” look. Kies jij liever voor een meer robuuste, massieve look? Kies dan om de stootborden in de kleur van de treden te houden.

Mijn huidige treden zijn beschadigd, is een traprenovatie dan wel mogelijk?

Wij werken met overzettreden. Deze treden worden over uw bestaande treden geplaatst. Hierdoor krijgt uw trap een compleet nieuwe look. Doordat u niet meer uw bestaande treden ziet zal een huidige beschadiging geen probleem zijn bij een traprenovatie.

2023 03 29 15 08 22 Trapxpress Sociale Media E1680095565134

Betty Wolff

Topbedrijf, mooie strakke trap afgeleverd door topmonteurs!

Jan Robbe

Strakke trap neergelegd , echt VAKMANSCHAP voor een concurrerende prijs !

Koen Hoogenboom

Top service! Erg handig dat jullie langs komen.

Monique Van Brussel

Super mooi resultaat voor een goede prijs.

Shout Schipper

Top bedrijf, goede service.

Sonny Gillissen

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Wouter Eek

Het is alweer enige tijd geleden dat TrapXpress onze trap heeft gerenoveerd, maar de nieuwe treden liggen er nog steeds prima bij. Er is slijtvast materiaal gebruikt van hoge kwaliteit door deskundige medewerkers. Het ziet er bovendien heel mooi uit. Wij zijn dik tevreden. Zeker een aanrader!

Review trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress Review trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress

U KENT TRAPXPRESS VAN