De prijs van een traprenovatie bij TrapXpress Traprenovatie

Prijzen traprenovatie

Een goede prijsindicatie geven voor een traprenovatie is erg lastig. Dit komt door de vele mogelijkheden in de verschillende materialen en collecties, maar ook door de verschillende trappen. Zo verschillen de prijzen voor een rechte trap, een gedraaide trap of een geknikte trap. Ook verschilt het aantal treden per trap.

Vrijblijvend adviesgesprek
Wij hebben daarom de oplossing. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Dit gesprek houden we bij u thuis. Zo kunnen wij de technische staat van de trap beoordelen en de trap inmeten. Ook nemen wij stalen en voorbeelden mee uit de leverbare collecties. Op die manier kunt u alle mogelijkheden afwegen en in het echt de materialen zien en voelen in uw eigen omgeving.

Passende offerte
Zo kunnen wij gelijk op locatie een passende offerte voor u maken en zit u nergens aan vast! U kunt eenvoudig een adviesgesprek aanvragen door ons contactformulier in te vullen of gebruik te maken van onze test! Met deze test kunt u aan de hand van een paar simpele vragen al een beeld krijgen van uw mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar onze verdere werkwijze? Op onze “over ons” pagina ziet u stap voor stap hoe een traprenovatie werkt.

Copy Of Copy Of Copy Of Copy Of Copy Of Untitled 1 Removebg Preview

Monique Van Brussel

Super mooi resultaat voor een goede prijs.

Jan Robbe

Strakke trap neergelegd , echt VAKMANSCHAP voor een concurrerende prijs !

Koen Hoogenboom

Top service! Erg handig dat jullie langs komen.

Shout Schipper

Top bedrijf, goede service.

Betty Wolff

Topbedrijf, mooie strakke trap afgeleverd door topmonteurs!

Sonny Gillissen

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Wouter Eek

Het is alweer enige tijd geleden dat TrapXpress onze trap heeft gerenoveerd, maar de nieuwe treden liggen er nog steeds prima bij. Er is slijtvast materiaal gebruikt van hoge kwaliteit door deskundige medewerkers. Het ziet er bovendien heel mooi uit. Wij zijn dik tevreden. Zeker een aanrader!

Waarom TrapXpress?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk op elke ondergrond
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ

Meer informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.