De prijs van een traprenovatie bij TrapXpress Traprenovatie

Wat kost een traprenovatie

Wij krijgen vaak de vraag: "Wat kost een traprenovatie?" Een goede prijsindicatie geven voor een traprenovatie is erg lastig. Dit komt onder andere door de verschillende materialen en afwerkingen Ook de verschillen in trappen heeft invloed op de prijs Zo verschillen de prijzen voor een rechte trap, een gedraaide trap of een geknikte trap. Verder verschilt het aantal treden per trap en het oppervlakte van de trap, ook dit is van invloed op de prijs.

Vrijblijvend adviesgesprek
Wij kunnen u een exacte prijs tijdens een adviesgesprek, zo weet u precies waar u aan toe bent. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Dit gesprek houden we bij u thuis. Zo kunnen wij de technische staat van de trap beoordelen en de trap inmeten. Ook nemen wij stalen en voorbeelden mee uit de leverbare collecties. Op die manier kunt u alle mogelijkheden afwegen en in het echt de materialen zien en voelen in uw eigen omgeving.

Passende offerte
Zo kunnen wij gelijk op locatie een passende offerte voor u maken, U bent daarna geheel vrij hier een keuze in te maken! U kunt eenvoudig een adviesgesprek aanvragen door ons contactformulier in te vullen of gebruik te maken van onze test! Met deze test kunt u aan de hand van een paar simpele vragen al een beeld krijgen van uw mogelijkheden.

Open Trappen
Trapxpress Traprenovatie

Monique Van Brussel

Super mooi resultaat voor een goede prijs.

Jan Robbe

Strakke trap neergelegd , echt VAKMANSCHAP voor een concurrerende prijs !

Koen Hoogenboom

Top service! Erg handig dat jullie langs komen.

Shout Schipper

Top bedrijf, goede service.

Betty Wolff

Topbedrijf, mooie strakke trap afgeleverd door topmonteurs!

Sonny Gillissen

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Wouter Eek

Het is alweer enige tijd geleden dat TrapXpress onze trap heeft gerenoveerd, maar de nieuwe treden liggen er nog steeds prima bij. Er is slijtvast materiaal gebruikt van hoge kwaliteit door deskundige medewerkers. Het ziet er bovendien heel mooi uit. Wij zijn dik tevreden. Zeker een aanrader!

Review trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress Review trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress

Materiaal en montage

Voor een traprenovatie kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en houtdecors. We kunnen uw trap renoveren met hout, laminaat of pvc. Ieder materiaal heeft z’n eigen unieke eigenschappen. De mogelijkheden van TrapXpress zijn eindeloos. Elk materiaalsoort wordt door onze eigen vakkundige monteurs gerealiseerd.

Ongeacht de leeftijd van de trap zorgen wij ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien. Wij maken alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Hierin hebben wij veel keuze in kleuren en combinaties.

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek neemt onze adviseur verschillende stalen mee. Zo kunt u deze in het echt zien en voelen. Dit geeft een goed beeld hoe de nieuwe trap in uw interieur staat.

Waaruit bestaat de prijs van een traprenovatie?

Soort trap
Hoogte van de trap
Aantal trappen
Vorm van de trap
Soort traprenovatie
Gekozen materiaal
Extra traponderdelen
Montage en plaatsing
Totaal oppervlakte
Afwerking
Prijzen

12 jaar garantie

Wij staan achter ons materiaal en de montage hiervan door onze intern opgeleide monteurs. Hierdoor geven wij ook 12 jaar garantie op materiaal en montage. U ontvangt bij de montage van uw trap een garantiecertificaat van 12 jaar op het materiaal en de montage. Zo weet u zeker dat u heel lang kunt genieten van uw traprenovatie.

Extra trapafwerkingen

Bij elke trap zijn mogelijk meer onderdelen aanwezig. Ook zijn er mogelijkheden in extra trapafwerkingen om uw trap uniek te maken van alle anderen. Het is mogelijk dat uw traprenovatie iets extra zal kosten door het gebruik van de extra traponderdelen of accessoires. Zo kunt u uw trap upgraden met:

Trapverlichting
Trapleuningen
Stootborden en treden in een wisselende afwerking
Aangepaste zijafwerking
Een open trap dicht maken

Bent u benieuwd naar onze verdere werkwijze? Op onze “over ons” pagina ziet u stap voor stap hoe een traprenovatie werkt.

Waarom TrapXpress?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk op elke ondergrond
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ

Meer informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Algemeen

Veelgestelde vragen

Moeten er nog anti slip strips op de treden?

Het materiaal van de overzettreden is speciaals ontwikkeld hiervoor. Dit houdt in dat de treden zelf al stroef zijn. Dit zorgt voor een veilige trap waar je met een gerust hart op en af kunt lopen.

Wat voor stijlen in traprenovaties zijn er mogelijk?

Er zijn vele verschillende mogelijkheden in kleuren en materiaal combinaties. Zo is het mogelijk een andere lichte kleur te kiezen voor het stootbord zoals wit of crème kleurig. Hierdoor krijgt de trap een mooie “zwevende” look.  Kies jij liever voor een meer robuuste, massieve look? Kies dan om de stootborden in de kleur van de treden te houden.

Mijn huidige treden zijn beschadigd, is een traprenovatie dan wel mogelijk?

Wij werken met overzettreden. Deze treden worden over uw bestaande treden geplaatst. Hierdoor krijgt uw trap een compleet nieuwe look. Doordat u niet meer uw bestaande treden ziet zal een huidige beschadiging geen probleem zijn bij een traprenovatie.