Maak kennis met TrapXpress, specialist in traprenovaties.
Over TrapXpress Traprenovatie

TrapXpress is dé specialist in levering en montage van kwalitatieve overzettreden voor trappen. De montage gebeurt door vakmensen die uw trap binnen één dag geheel bekleden. TrapXpress geeft u daarbij 12 jaar garantie. Uiteraard is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument zijn gewaarborgd.

Gespecialiseerde vakmensen voor u aan het werk
Bij TrapXpress werken uitsluitend vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. Dit merkt u direct in het persoonlijke advies dat u van onze medewerkers krijgt. Kiest u voor onze kwaliteitsproducten, dan gaan onze vakkundige monteurs voor u aan de slag. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. TrapXpress geeft u daarom 12 jaar garantie op het geplaatste materiaal en de montage van de overzetdelen. Wij leveren in Nederland, België en in de grensgebieden en wij zijn werkzaam in heel Nederland. Woont u vlak over de grens in Duitsland of België? Dan leveren wij daar natuurlijk ook. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer over uw rechten als consument op de website van het CBW.

Ow Txt Basalt Witte Stootborden Meerstad 1 E1587720021352
Img 20190913 123229 Scaled E1617282872908

TrapXpress is CBW-erkend
Als CBW-erkende leverancier biedt kopen bij TrapXpress u vele voordelen, maar vooral meer zekerheid:

Veilig (aan)betalen. U kunt zonder risico aanbetalen. Het resterende bedrag betaalt u pas bij aflevering;
Extra garantie. TrapXpress biedt 12 jaar garantie op het geplaatste materiaal en de montage;
Onpartijdige klachtafhandeling. Mocht u ooit een klacht hebben, dan kunt u terecht bij onafhankelijke geschillencommissie Wonen.
Cbw Erkend Logo Aug2015

Onze werkwijze

1. Adviesgesprek met adviseur

Onze adviseur luistert naar uw wensen en meet de trap op. Aan de hand van stalen en voorbeelden laat onze adviseur precies zien wat er mogelijk is en hoe uw trap er uit komt te zien. Aan de hand daarvan ontvangt u gelijk een offerte op maat.

2. Inplannen montage datum

U wordt gebeld door ons om samen een geschikte datum in te plannen.

3. Trap renoveren door onze eigen opgeleide monteurs.

Alle werkzaamheden zoals het zaagwerk en het op maat maken van de overzet treden en stootborden  gebeurt buiten. Zo heeft u binnen geen extra rommel.

4. Oplevering

Alles wordt netjes opgeleverd. Wij ruimen alles netjes op en maken alles schoon. Verder krijgt u uitleg hoe u uw trap het beste kunt onderhouden.

TrapXpress Traprenovatie

Dé specialist in levering en montage van kwalitatieve overzettreden voor trappen.

Rietveldstraat 22
8013 RW Zwolle
T: +31 (0) 38 – 375 80 80
E: info@trapxpress.nl
K.v.K. 59403624