Stel zelf uw trap samen - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

IS EEN TRAPXPRESS
TRAPRENOVATIE IETS VOOR U?

Vul de vragen in en kom er gelijk achter!

Ontdek direct
Wat voor soort trap heeft u?
Om hoeveel trappen gaat het?
Wat is voor u de motivatie om voor een traprenovatie te kiezen?
Hoeveel treden heeft uw trap?
Trappen zijn er in vele vormen en maten. Welke vorm heeft uw trap?
Wat voor soort woning heeft u?
Wat voor soort trap wilt u?
In wat voor tijdsbestek wilt u uw traprenovatie laten uitvoeren?
Gefeliciteerd! Uw trap komt in aanmerking voor een traprenovatie van TrapXpress!

Uw nieuwe {antwoord_vraag_1}, {antwoord_vraag_5} is dichterbij dan u denkt. Of u nu een bijpassende leuning, matchende vloer in de overloop of verlichting in uw trap wilt, wij maken het volledig naar uw wens!

Vanzelfsprekend is een traprenovatie een investering in het interieur van uw woning, daarom wordt de traprenovatie doorgaans uitgevoerd door mensen die in het bezit zijn van een koopwoning. U heeft aangegeven dat u in het bezit bent van een {antwoord_vraag_6}. Tevens heeft u bij ons aangegeven dat u de traprenovatie {antwoord_vraag_8} zou willen laten uitvoeren.

In welke staat uw trap ook is, het is altijd mogelijk om een traprenovatie uit te voeren. Heeft u behoefte aan een gratis, vrijblijvend adviesgesprek, meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u altijd terecht bij onze trapexperts. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op
Telefoon *

Dichte trap renovatie

MOGELIJKHEDEN TRAPRENOVATIE

Voor een traprenovatie kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen, houtdecors, overzettreden en stootborden. We kunnen uw trap renoveren met hout, laminaat of pvc. Ieder materiaal heeft z’n voor- en nadelen. De mogelijkheden van TrapXpress zijn eindeloos, elk materiaalsoort is volledig op maat te maken. Ongeacht de leeftijd van de trap zorgen wij ervoor dat uw trap er weer als nieuw uit komt te zien.

Zijn er traptreden versleten? Geen probleem! Wij kunnen deze waar nodig vervangen voordat de traprenovatie wordt uitgevoerd. Het enige waar u over na hoeft te denken is welke kleuren en materialen u graag wilt gebruiken. Wanneer u een keuze hebt gemaakt omtrent de kleur van de trap en met welke materiaalsoort kunnen wij starten met het uitvoeren van de traprenovatie. Voor een moderne trap combineert u kleuren voor de traptreden en stootborden, bijvoorbeeld zwart met wit of wengé met rvs.

Kortom, u bepaalt wat wij maken! De traprenovatie wordt in één dag uitgevoerd.