Open trappen - TrapXpress Traprenovatie - Experts in traprenovaties

Een open traprenovatie

Een open traprenovatie. Een open traprenovatie geeft een metamorfose aan de trap. Een trap is een belangrijk onderdeel van elk interieur. Wilt u uw open trap een nieuwe look geven? Een traprenovatie is de oplossing. Of uw trap nu recht, geknikt of gedraaid is. Elke open trap kunnen wij renoveren.

Bij een open trap zijn de treden niet afgesloten maar zweven deze. Hier zitten dus geen stootborden tussen, zoals bij een dichte trap. Bij een traprenovatie plaatsen bij nieuwe overzettreden over de bestaande treden. Geen hak- of breekwerk en binnen 1 dag klaar. Uiteraard bieden wij verschillende mogelijkheden om een open trap te renoveren

 

Open trap dicht laten maken?
Het is ook mogelijk om uw open trap dicht te maken in combinatie met een traprenovatie. Wij plaatsen dan zelf stootborden tussen de treden zodat uw open trap dicht is. Een trap dicht maken kan zijn omdat u simpelweg graag een dichte trap wilt, maar een dichte trap geeft ook meer veiligheid in een gezin met kleine kinderen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bij u thuis laten wij de vele mogelijkheden en combinaties zien die er zijn voor uw dichte trap. Zo kunt u ook kiezen voor led verlichting onder de treden wat een mooi effect geeft. Daarnaast geven wij gelijk een op maat gemaakte offerte speciaal voor uw trap.

Img 0316 Small
Copy Of Copy Of Copy Of Copy Of Copy Of Untitled 1 Removebg Preview

Monique Van Brussel

Super mooi resultaat voor een goede prijs.

Jan Robbe

Strakke trap neergelegd , echt VAKMANSCHAP voor een concurrerende prijs !

Koen Hoogenboom

Top service! Erg handig dat jullie langs komen.

Shout Schipper

Top bedrijf, goede service.

Betty Wolff

Topbedrijf, mooie strakke trap afgeleverd door topmonteurs!

Sonny Gillissen

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Wouter Eek

Het is alweer enige tijd geleden dat TrapXpress onze trap heeft gerenoveerd, maar de nieuwe treden liggen er nog steeds prima bij. Er is slijtvast materiaal gebruikt van hoge kwaliteit door deskundige medewerkers. Het ziet er bovendien heel mooi uit. Wij zijn dik tevreden. Zeker een aanrader!

Waarom TrapXpress?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk op elke ondergrond
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ

Meer informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.