Open trappen - TrapXpress Traprenovatie - Experts in traprenovaties

Een open traprenovatie

Een open traprenovatie geeft een metamorfose aan de trap. Een trap is een belangrijk onderdeel van elk interieur. Wilt u uw open trap een nieuwe look geven? Een traprenovatie is de oplossing. Of uw trap nu recht, geknikt of gedraaid is. Elke open trap kunnen wij renoveren.

Bij een open trap zijn de treden niet afgesloten maar zweven deze. Hier zitten dus geen stootborden tussen, zoals bij een dichte trap. Bij een traprenovatie plaatsen bij nieuwe overzettreden over de bestaande treden. Geen hak- of breekwerk en binnen 1 dag klaar. Uiteraard bieden wij verschillende mogelijkheden om een open trap te renoveren

Opties

Het is ook mogelijk extra accessoires en opties aan uw trap toe te voegen. Wat dacht u van trapverlichting. Naast dat dit er prachtig uit ziet is het ook nog erg handig voor een nachtelijke wandeling naar beneden. Dit en andere aanpassingen kunt u doornemen met onze adviseurs.

Open trap dicht laten maken?
Het is ook mogelijk om uw open trap dicht te maken in combinatie met een traprenovatie. Wij plaatsen dan zelf stootborden tussen de treden zodat uw open trap dicht is. Een trap dicht maken kan zijn omdat u simpelweg graag een dichte trap wilt, maar een dichte trap geeft ook meer veiligheid in een gezin met kleine kinderen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bij u thuis laten wij de vele mogelijkheden en combinaties zien die er zijn voor uw dichte trap. Zo kunt u ook kiezen voor led verlichting onder de treden wat een mooi effect geeft. Daarnaast geven wij gelijk een op maat gemaakte offerte speciaal voor uw trap.

Open Trappen
Trapxpress Traprenovatie

Monique Van Brussel

Super mooi resultaat voor een goede prijs.

Jan Robbe

Strakke trap neergelegd , echt VAKMANSCHAP voor een concurrerende prijs !

Koen Hoogenboom

Top service! Erg handig dat jullie langs komen.

Shout Schipper

Top bedrijf, goede service.

Betty Wolff

Topbedrijf, mooie strakke trap afgeleverd door topmonteurs!

Sonny Gillissen

Het begon al tijdens de verkoop: goed advies en in alle rust en tijd de opties doornemen om vervolgens duidelijke afspraken te maken. Ook op de afgesproken termijnen contact én een afspraak gemaakt. Vervolgens op de dagen van montage een keurige monteur (Ruud) die ontzettend goed en net werk heeft geleverd. En nog snel ook! Wij hadden twee trappen die gedaan moesten worden, en binnen 1,5 dag zaten ze er allebei in. Al met al een fantastische ervaring met TrapXpress, van begin tot eind!

Wouter Eek

Het is alweer enige tijd geleden dat TrapXpress onze trap heeft gerenoveerd, maar de nieuwe treden liggen er nog steeds prima bij. Er is slijtvast materiaal gebruikt van hoge kwaliteit door deskundige medewerkers. Het ziet er bovendien heel mooi uit. Wij zijn dik tevreden. Zeker een aanrader!

Review trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress Review trapxpress Review Trapxpress Review Trapxpress

Waarom TrapXpress?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk op elke ondergrond
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ

Meer informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Open trap

Veelgestelde vragen

Wat zijn de nadelen van een open trap?

Een open trap kan warmte verlies geven. Ook is deze minder veilig voor kleine kinderen en huisdieren. Ook geeft het stof meer kans om zich te verspreiden.

Wat zijn de voordelen van een open trap?

Een open trap geeft een open gevoel in bijvoorbeeld uw kamer of hal. Hierdoor krijgt uw interieur een ruime look.

Moeten er nog anti slip strips op de treden?

Het materiaal van de overzettreden is speciaals ontwikkeld hiervoor. Dit houdt in dat de treden zelf al stroef zijn. Dit zorgt voor een veilige trap waar je met een gerust hart op en af kunt lopen.

Wat voor stijlen in traprenovaties zijn er mogelijk?

Er zijn vele verschillende mogelijkheden in kleuren en materiaal combinaties. Zo is het mogelijk een andere lichte kleur te kiezen voor het stootbord zoals wit of crème kleurig. Hierdoor krijgt de trap een mooie “zwevende” look.  Kies jij liever voor een meer robuuste, massieve look? Kies dan om de stootborden in de kleur van de treden te houden.

Mijn huidige treden zijn beschadigd, is een traprenovatie dan wel mogelijk?

Wij werken met overzettreden. Deze treden worden over uw bestaande treden geplaatst. Hierdoor krijgt uw trap een compleet nieuwe look. Doordat u niet meer uw bestaande treden ziet zal een huidige beschadiging geen probleem zijn bij een traprenovatie.