Ontdek de werkwijze van TrapXpress, specialist in traprenovaties

1. Adviesgesprek met adviseur

De adviseur komt graag bij u langs. Deze unieke service is geheel kosteloos, Onze adviesuer brengt stalen, kleuren en ook voorbeelden mee zodat u in uw eigen omgeving kunt zien hoe deze kleuren en stalen tot zijn recht komen in uw interieur. Onze adviseur geeft u natuurlijk ook uitleg over de materialen en de verschillende kwaliteiten hierin. Verder neemt hij met u de verschillende afwerking mogelijkheden door. Tevens zullen wij ook de technische staat van uw trap controleren en met u doornemen, Dit zodat de trap ook traprenovatie waardig is . Ook neemt onze adviseur natuurlijk uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Dit alles zorgt er voor dat u een goed, duidelijk beeld krijgt over de vele mogelijkheden voor uw traprenovatie.

Aan de hand van deze informatie en de door u gemaakte keuzes qua materiaal/model/kleur en ook afwerking, gaat de adviseur uw trap opmeten zodat wij een direct een exacte prijs kunnen geven voor uw traprenovatie, geen indicatie of vanaf prijzen maar een exacte prijs zodat u weet waar u aan toe bent!

Trapxpress Traprenovatie

2. Inplannen montage datum

Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel wordt u gebeld door onze afdeling montageplanning  om samen met u in overleg een datum in te plannen voor de montage.

 

 

3. Trap renoveren door onze eigen opgeleide monteurs.

Wij komen bij u langs met onze eigen materiaal en eigen monteurs. Alle TrapXpress monteurs worden intern opgeleid. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen en 12 jaar garantie geven op montage en materiaal. Alle werkzaamheden zoals het zaagwerk en het op maat maken van de overzettreden en stootborden gebeurt buiten. Zo heeft u binnen geen extra rommel.

Het monteren van uw trap gebeurt binnen 1 dag. Zo kunt u binnen 1 dag genieten van uw nieuwe trap en zit u niet 's nachts in rommel.

4. Oplevering van uw traprenovatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe trap! Wij leveren alles netjes op bij u. Wij ruimen alles netjes op en maken alles schoon. Verder krijgt u uitleg hoe u uw trap het beste kunt onderhouden zodat u maximaal kunt genieten van uw nieuwe trap.

Ook bent u als klant van ons gelijk ook onze ambassadeur. Als u iemand doorstuurt via dit formulier verdient u 100 euro!

Waarom TrapXpress?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk op elke ondergrond
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ

Meer informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Algemeen

Veelgestelde vragen

Komt elke trap voor een renovatie in aanmerking?

Ja, alle draaitrappen, ronde trappen en rechte trappen komen in aanmerking voor een traprenovatie.

Hoeveel onderhoud vraagt mijn trap na de renovatie?

U heeft nagenoeg geen onderhoud aan uw nieuwe trap. Regelmatig afnemen met een vochtige doek is voldoende.

Heb ik garantie op de renovatie van mijn trap?

Ja, u ontvangt bij de montage van uw trap een garantiecertificaat van 12 jaar op het materiaal en de montage.

Moeten er nog anti slip strips op de treden?

Het materiaal van de overzettreden is speciaals ontwikkeld hiervoor. Dit houdt in dat de treden zelf al stroef zijn. Dit zorgt voor een veilige trap waar je met een gerust hart op en af kunt lopen.

Wat voor stijlen in traprenovaties zijn er mogelijk?

Er zijn vele verschillende mogelijkheden in kleuren en materiaal combinaties. Zo is het mogelijk een andere lichte kleur te kiezen voor het stootbord zoals wit of crème kleurig. Hierdoor krijgt de trap een mooie “zwevende” look.  Kies jij liever voor een meer robuuste, massieve look? Kies dan om de stootborden in de kleur van de treden te houden.

Mijn huidige treden zijn beschadigd, is een traprenovatie dan wel mogelijk?

Wij werken met overzettreden. Deze treden worden over uw bestaande treden geplaatst. Hierdoor krijgt uw trap een compleet nieuwe look. Doordat u niet meer uw bestaande treden ziet zal een huidige beschadiging geen probleem zijn bij een traprenovatie.