Klant werft klant actie - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

NIEUWE KLANT AANDRAGEN?

U ontvangt een bonus van € 100,- bij het aandragen van een nieuwe klant.

Telefoonnummer *
De aangedragen klant is akkoord met het delen van zijn/haar gegevens. *
Telefoonnummer (Nieuwe klant) *
Voldoet deze aanmelding aan de voorwaarden? *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

TRAPXPRESS TRAPRENOVATIE BELOONT GRAAG HAAR AMBASSADEUR

Deel uw enthousiasme over uw traprenovatie met familie, vriend(in), kennis of collega en ontvang een bonus van € 100,- Het waarom is hierbij niet moeilijk te beantwoorden, immers u als tevreden klant bent onze beste ambassadeur om uw enthousiasme te delen over uw traprenovatie met uw familie, vriend(in), kennis of collega. Kortom indien u als TrapXpress ambassadeur er voor zorgt dat nog meer mensen kunnen genieten van een TrapXpress traprenovatie, belonen wij dit als blijk van waardering met een beloning van € 100,- incl. btw voor u. Ons bestaan danken wij immers aan u als tevreden klant en hier doen wij dan ook graag iets voor terug.

ACTIE VOORWAARDEN "KLANT WERFT KLANT" -ACTIE

De actie is geldig voor bestaande en nieuwe klanten. Per aangebrachte klant wordt na een bevestiging van opdracht de bonus ter waarde van €100,- uitgekeerd. Aanmelding van een nieuwe potentiële klant kan uitsluitend online op de website, via de daarvoor bestemde webpagina “Klant werft klant” (zie www.trapxpress.nl). Klanten worden gedefinieerd als personen die een traprenovatie laten uitvoeren door TrapXpress b.v.

De bonus wordt alleen toegekend als een klant een nieuwe klant aanbrengt en deze nieuw aangedragen klant nog niet eerder is aangemeld of voorkomt in de database van TrapXpress.

De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van de door hem of haar verstrekte persoonsgegevens. TrapXpress b.v. mag de verstrekte persoonsgegevens gebruiken voor commerciële doeleinden. De deelnemer geeft met deelname toestemming dat TrapXpress b.v. contact met potentiële nieuwe klant mag opnemen over een traprenovatie adviesgesprek. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de actie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klant Werft Klant