Klant werft klant - Voorwaarden - TrapXpress Traprenovatie

VOORWAARDEN "KLANT WERFT KLANT"

VOORWAARDEN “KLANT WERFT KLANT” PROGRAMMA CONSUMENT
ALGEMEEN: 

TrapXpress. “ Klant werft klant” ( hierna te noemen KWK  Programma Consument ) loopt  van 10 november 2020 en duurt tot nader order.
Het voorgaande “KWK Programma Consument” van 1 juli 2019 is vervallen per 10 november 2020.
Alle deelnemers zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
TrapXpress b.v. is gerechtigd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en behoudt zich het recht  ten allen tijde zonder opgave van redenen de actie tussentijds te beëindigen.
TrapXpress b.v. is gerechtigd de contactgegevens voor commerciële doeleinden te gebruiken.
De waarde van de cadeau cheque ( KWK Programma) bedraagt €100,= incl. btw. De uitbetaling hiervan volgt als de nieuwe klant de gehele traprenovatie heeft betaald.
De marketing methode waarbij de potentiele nieuwe klant bij TrapXpress b.v. het eerst bekend is geldt als leidend. Voorbeeld; als de potentiele nieuwe klant reeds in onze database aanwezig is via een andere marketing methode dan vervalt de aanmelding via de Cadeau Cheque.

DEELNEMERS:

De aanmelding van een nieuwe potentiële klant geschied uitsluitend via onze Cadeau Cheque (schriftelijk) of de speciaal daarvoor bestemde website pagina.

TrapXpress gaat over tot betaling van het KWK programma als de nieuwe potentiele klant de betaling heeft voldaan.
Door deelnemers mogen meerdere Potentiele nieuwe klanten aangedragen worden.
De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van de door hem of haar verstrekte persoonsgegevens. TrapXpress b.v. mag de verstrekte persoonsgegevens gebruiken voor commerciële doeleinden.
De deelnemer geeft met deelname toestemming dat TrapXpress b.v. contact met Potentiele nieuwe klant mag opnemen, over een traprenovatie adviesgesprek.

SLOTBEPALING:

Over deze actie kan op geen enkele andere wijze worden gecorrespondeerd.
TrapXpress b.v. is gerechtigd inzendingen uit te sluiten van deelname.
Typefouten voorbehouden.