Voordelen van een traprenovatie - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Voordelen van een traprenovatie

Voordelen 
De trap wordt elke dag veel gebruikt. Slijtage is hierdoor niet meer dan logisch. Maar waar kiest u voor als uw trap een opknapbeurt nodig heeft? 
Een compleet nieuwe trap laten installeren zou een optie kunnen zijn, maar dit brengt veel hak- en breekwerk mee in uw huis. Een andere optie is uw bestaande trap een nieuwe make-over geven doormiddel van een renovatie van TrapXpress Traprenovatie, een voordeel hiervan is dat u in 1 dag een compleet “nieuwe” trap heeft zonder hak- en breekwerk.

Hoe gaan wij te werk?
Bij de renovatie door TrapXpress Traprenovatie blijft uw oude trap behouden er komt dus geen hak- en breekwerk bij kijken. Wij renoveren uw trap binnen 1 dag doormiddel van overzettreden die gemaakt zijn van duurzaam materiaal met een CPL toplaag welke een stroeve werking heeft, dit voorkomt uitglijders op de trap. Omdat onze monteurs elke trede apart inmeten, passend maken en bevestigen met een lijm die een geluiddempende werking heeft, zal u trap ook stiller worden. Het kraken van een trap zal na een renovatie van TrapXpress Traprenovatie verminderen tot wel 100%!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en voordelen wat TrapXpress Traprenovatie voor u kan betekenen? Neem eens een kijkje op onze website www.trapxpress.nl of maak vrijblijvend een afspraak met 1 van de adviseurs van TrapXpress Traprenovatie +31 (0) 38 – 375 80 80