Volg deze stappen voor een succesvolle traprenovatie! - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Volg deze stappen voor een succesvolle traprenovatie!

Niets is leuker dan plannen maken voor een verbouwing of een nieuw interieur. De één begint met het knutselen van een zogenaamd moodboard, om goed beslagen ten ijs te komen. Maar hoe pak je nou een traprenovatie succesvol aan? Simpel! Het feit dat je ons blog leest, is het eerste duwtje in de goede richting. Alle gekheid op een stokje, het team van TrapExpress wil je natuurlijk graag stap voor stap begeleiden, om de renovatie van jouw trap zo goed mogelijk te laten verlopen. Van het eerste contact, naar trap offerte en uiteindelijke oplevering van een gloednieuw trappenhuis, wij staan voor je klaar. Volg deze stappen en geniet binnenkort van het eindresultaat.

Stap 1: Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je al even een kijkje genomen op onze website? Dan heb je waarschijnlijk al een goede indruk gekregen van de mogelijkheden, die wij je op gebied van traprenovatie te bieden hebben. Dit doen wij ook graag persoonlijk. Daarom zal de eerste stap bestaan uit het inplannen van een afspraak met één van onze sympathieke adviseurs in de showroom, maar het liefst komen we bij jou thuis. Hij of zij neemt niet alleen voorbeeldstalen mee, ons team neemt ook graag de tijd voor jou. Alleen dan kunnen we je goed informeren en inspireren bij het maken van de juiste keuze voor nieuwe trapbekleding. Tijdens het bezoek zal de adviseur de trap professioneel inmeten en een trap offerte voor je maken.

Stap 2: Plan een montagedatum

Je hebt een keuze kunnen maken en de nieuwe trapbekleding kan worden besteld. Na akkoord op onze trap offerte, zullen wij de benodigde materialen bestellen. Daarna plannen we een datum in, waarop ons montageteam de trap komt renoveren. Hiervoor is slechts één dag nodig. Houd er rekening mee dat je misschien zelf ook nog wat moet doen. Zo verwachten wij, dat je het oude tapijt en losse lijmresten verwijdert van de traptreden. Een klus waar je wel even de tijd voor moet nemen.

Stap 3: De dag van montage

Ons team zal ’s morgens op tijd voor de deur staan om het trappenhuis in één dag een mooie make-over te geven. Iedere traptrede is anders, daarom werken wij met eigen opgeleide monteurs, die elke traptrede vakkundig op maat zullen maken. Om het in huis zo netjes mogelijk te houden, wordt het zaagwerk en het op maat maken van de overzettreden en stootborden buiten gedaan. Aan het einde van de dag ruimt ons topteam alles netjes op, zodat je direct kan genieten van het nieuwe trappenhuis.

Klinkt dit stappenplan je goed in de oren? Kijk dan even op onze website of sla deze stap over en neem direct contact met ons op.