Veiligheid met TrapXpress Traprenovatie - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Veiligheid met TrapXpress Traprenovatie

Een Traprenovatie van TrapXpress is niet alleen een meerwaarde voor uw woning maar zorgt ook voor extra veiligheid. De meeste ongelukken binnen huis gebeuren op de trap. Dit komt vooral voor op oude en versleten treden. TrapXpress Traprenovatie kan in 1 dag uw trap de gewenste uitstraling geven en bovenal veilig maken!

Antislip
Wij bieden verschillende producten om uw trap zo veilig mogelijk te maken. Hierbij hoort natuurlijk een antislip. Dit kan met de klassieke uitstraling van een rubberen strip in de trap, maar dit kan nu ook heel anders.
Door de unieke metaallegering in de toplaag van onze overzettreden, worden – als hier druk op word uitgeoefend – de treden stroef. Zelfs met sokken, blote voeten en met leren schoenzolen de trap afloopt. De overzettreden van TrapXpress Traprenovatie zorgen ervoor dat het veilig gebeurd.

Verlichting
Ervaart u het ook wel eens. Je wilt s ’avond of nachts naar beneden om even snel wat te pakken of naar boven om richting bed te gaan maar het trappenhuis is donker, dus niet veilig. Je ziet niet of er wat ligt en je zou zo maar een traptrede kunnen missen en de gevolgen zijn dan vaak niet te overzien. TrapXpress kan u hierbij helpen. Doormiddel van verlichting in de traptreden of in de hefbomen van de trap. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor extra veiligheid bij elke stap die u op uw trap zet.

Leuning
Een stevige trapleuning zorgt vanzelfsprekend ook voor extra veiligheid, maar dan moet deze natuurlijk wel op de juiste hoogte geplaats worden. Daarbij zijn er nu meerdere opties om het nog veiliger te maken. Hoe doen wij dat? Door bijvoorbeeld LED-verlichting te plaatsen in de trapleuning die aanspringt door een bewegingssensor, zo krijgt uw leuning de functionaliteit die het nodig heeft en geeft een moderne toevoeging aan uw interieur.