Maak een einde aan saaie traptreden! - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Maak een einde aan saaie traptreden!

Het opnieuw bekleden van de trap is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. De trap is niet langer een middel om twee verdiepingen met elkaar te verbinden. Het hedendaagse trappenhuis mag er zijn. Als een echt onderdeel van het interieurontwerp. In de nieuwbouwhuizen zien we steeds vaker dat de trap een ‘piece of art’ is in het interieur. Wat dacht je van zwevende traptreden, waarbij het effect sterker wordt door er een glazen wand voor te plaatsen. Uiteraard met verlichting, zodat de trap ook ’s avonds een spektakel is en makkelijk te betreden.

Trend of trendy?

Wanneer je de trap een nieuw uiterlijk wilt geven, moet je vooraf goed bedenken hoe je deze wilt laten bekleden. Er zijn namelijk heel veel stijlvolle oplossingen, van zeer goede kwaliteit. Dat betekent ook dat de nieuwe traptreden niet snel zullen slijten en dat jouw keuze er nu eentje moet zijn, die je over een paar jaar ook nog mooi zal vinden. Dus als je afgaat op de trendkleuren van dit moment, moeten ze je echt aanspreken. Anders is een neutralere kleur of look-a-like decor een betere keuze.

Saaie traptreden zijn verleden tijd

Houd je van een Scandinavische, Klassieke of Industriële woonstijl? Welke stijl er ook bij je past, voor iedere keuze heeft de TrapXpress een passende oplossing. Wil je een elegante of juist een hippe uitstraling? De kleur die je kiest voor de basis, dan bedoelen we de stootborden en zijwangen, zorgt voor de algemene uitstraling. Een zwarte basis staat voor een warme en chique uitstraling en een witte voor een frisse moderne look. Maar wat dacht je van een olijfkleurige of lichtgrijze basis? Bij de ene optie kies je waarschijnlijk voor een houtlook traptrede en bij de andere meer een betonachtige kleur.

Traprenovatie in één dag

Je leest het goed, onze vakmensen hebben meestal maar één dag nodig om jouw trappenhuis de gewenste nieuwe look te geven. De TrapXpress werkt met overzettreden. Dit kan op alle soorten trappen van hout, beton of metaal worden toegepast. Ook versleten traptreden met een ongelijke ondergrond zijn geen probleem. Natuurlijk wordt de trap eerst ingemeten en komt u gezellig in de showroom uw nieuwe trap samenstellen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wilt u vooraf eerst meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.