Antwoord op de meest gestelde vragen omtrent een traprenovatie - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Antwoord op de meest gestelde vragen omtrent een traprenovatie

Antwoord Op De Meest Gestelde Vragen Omtrent Een Traprenovatie

In deze blog nemen we je mee in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wij snappen immers dat er veel vragen komen kijken bij het aanschaffen van een traprenovatie. Aan het einde van deze blog is de vraag alleen wanneer heeft u tijd voor een adviesgesprek? ;-)

“Wat kost een traprenovatie?”, is een vraag die wij vaak krijgen. Helaas is het geven van een prijs niet zwart wit. De prijs van de traprenovatie hangt namelijk samen met verschillende factoren zoals het materiaal en de afwerking. Zo zijn de prijzen voor een rechte trap bijvoorbeeld weer anders dan voor een geknikte trap.

Waar bestaat de prijs van een traprenovatie uit?

Zoals we al zeiden hangt de prijs van een trap van verschillende factoren af. We hebben ze even voor u opgesomd:

Soort trap;
Hoogte van de trap;
Aantal trappen;
Vorm van de trap;
Soort traprenovatie;
Gekozen materiaal;
Extra trap onderdelen;
Montage en plaatsing;
Totaal oppervlakte;
Afwerking.

Extra trapafwerkingen

Onder het laatste punt afwerkingen vallen de afwerkingen die wij extra kunnen toevoegen aan uw traprenovatie. Op deze manier kunt u uw trap uniek maken en onderscheiden van alle anderen. Daarnaast voegen sommige elementen ook extra veiligheid aan uw trap toe. U kunt de trap upgraden met:

Trapverlichting
Trapleuningen
Stootborden en treden in een wisselende afwerking
Aangepaste zij afwerking
Een open trap dicht maken

Om een goede indicatie te geven van de prijs komen onze adviseurs bij u thuis langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u onze stalen zien en voelen en kunnen we samen bepalen welke het beste past bij uw woning. Ongeacht de leeftijd van de trap, de trap komt er altijd weer als nieuw uit te zien door het gebruik van hoogwaardige materialen. Aan de hand van het adviesgesprek maakt onze adviseur een offerte op maat. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze meest gestelde vragen

Naast de vragen over onze prijzen, krijgen wij vragen over een traprenovatie in het algemeen. We hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet:

Heb ik garantie op de renovatie van mijn trap bij TrapXpress?

Bij TrapXpress ontvangt u bij uw trap een garantiecertificaat van 12 jaar. Dit certificaat is zowel op het materiaal als de montage geldig.

In welke staat moet mijn oude trap zijn voor een traprenovatie?

Voor de monteurs van TrapXpress langskomen dient de vloerbedekking en lijmresten van de oude trap verwijderd te zijn. Harde lijmresten kunnen blijven zitten. Onze monteurs van TrapXpress plaatsen vervolgens de nieuwe delen op uw kale trap.

Kunnen de zijkanten van een trap bekleed worden?

Uit ervaring weten wij dat dit in de meeste gevallen mogelijk is. Echter kunnen wij niet alle situaties vooraf overzien. Tijdens ons vrijblijvende adviesgesprek op locatie kunnen wij dit gemakkelijk bepalen. Tijdens deze afspraak kunnen we bijvoorbeeld ook bepalen of we de overloop mee bekleden.

Wat zijn de wachttijden voor een traprenovatie bij TrapXpress?

Dit is afhankelijk van de regio en de periode van het jaar. De adviseur kan u hier van op de hoogte brengen.

Neem contact op met TrapXpress

Bekijk al onze antwoorden op onze FAQ pagina. Zit jouw antwoord er niet tussen? Dan zijn wij telefonisch te bereiken via +31 (0) 38 - 375 80 80. Voor het maken van een afspraak kun je hier terecht.