Over TrapXpress Traprenovatie


TrapXpress is dé specialist in levering en montage van kwalitatieve overzettreden voor trappen. De montage gebeurt door vakmensen die uw trap binnen één dag geheel bekleden. TrapXpress geeft u daarbij 10 jaar garantie. Uiteraard is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument zijn gewaarborgd.

 

Gespecialiseerde vakmensen voor u aan het werk

Bij TrapXpress werken uitsluitend vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. Dit merkt u direct in het persoonlijke advies dat u van onze medewerkers krijgt. Kiest u voor onze kwaliteitsproducten, dan gaan onze vakkundige monteurs voor u aan de slag. Tien jaar garantie op materiaal en de montage. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. TrapXpress geeft u daarom 10 jaar garantie op het geplaatste materiaal en de montage van de overzetdelen. Levering in Nederland en in de grensgebieden. TrapXpress is werkzaam in heel Nederland. Woont u vlak over de grens in Duitsland of België dan leveren wij daar natuurlijk ook. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opzoeken.

 

TrapXpress is CBW-erkend

Als CBW-erkende leverancier biedt kopen bij TrapXpress u vele voordelen, maar vooral meer zekerheid:

  • Veilig (aan)betalen. U kunt zonder risico aanbetalen. Het resterende bedrag betaalt u pas bij aflevering.
  • Extra garantie. TrapXpress biedt 3 jaar garantie op Moderna, 10 jaar garantie op Forming 610 en 12 jaar op de Trenovo inclusief het geplaatste materiaal en de montage.
  • Onpartijdige klachtafhandeling. Mocht u ooit een klacht hebben, dan kunt u terecht bij onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Lees meer over uw rechten als consument op de website van het CBW.

Laat u gratis terugbellen