TrapXpress steunt KiKa


KiKa en Trapxpress 

 

Een Traprenovatie van TrapXpress zorgt niet alleen voor extra veiligheid en een toevoeging aan uw interieur, een Traprenovatie van TrapXpress betekent ook een steentje bijdragen aan het goede doel KiKa ~Stichting Kinderen kankervrij!~  Bij elke gerenoveerde trap van TrapXpress dragen wij een steentje bij tegen kinderkanker!

 

 

Wat doet KiKa

 

Kika betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. Kika wil niet dat drie van de vier kinderen met kanker geneze, maar zij willen dat ze allemaal genezen! En dat er geen nare bijwerkingen van de medicijnen zullen zijn. Hier staan wij volledig achter.

 

 

Het doel van KiKa

 

KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

 

 
KiKa logo     TrapXpress met KiKa beer

Laat u gratis terugbellen