Huismijt


Huismijt

De huismijt is een zeer klein diertje dat niet met het blote oog kunt onderscheiden en dat onder de microscoop lijkt op een spinnetje of een teek

 

Allergieveroorzaker nr. 1

De huismijt is ongevaarlijk behalve voor mensen die allergisch zijn voor eiwitten van deze huismijt. Afhankelijk van het type allergie waarmee ze te kampen hebben, zullen deze mensen wanneer ze in contactkomen met de huismijt ademhalingsmoeilijkheden, keelontsteking, herhaalde oorontsteking, een lopende neus en niezen of een jeukende huidontsteking vertonen

 

Weetje

Het zijn niet de mijten zelf die allergische reacties uitlokken, maar hun uitwerpselen. De huisstofmijt wordt slechts enkele maanden oud, maar tijdens deze periode produceert zij tot 200 maal haar eigen gewicht aan uitwerpselen.

 

Huismijt komt niet voor in:

 

Ø  TrapXpress Traprenovatie overzetdelen

Ø  Parket

Ø  Laminaat

Ø  Vinyl

Ø  Andersoortige harde vloerbedekking

 

 

huismijt

 

 

Laat u gratis terugbellen