TrapXpress Woonmaand actie's


Tijdens de Oktober woonmaand kunt u profiteren van 3 actie’s bij TrapXpress. Hieronder zullen we de actie’s 1 voor 1 toelichten:

 

Actie 1: Gratis overloopvloer tot 4 m2.

 

De overloopvloer kunnen we naadloos laten aansluiten op de traprenovatie. Zo is het 1 geheel en dat geeft het mooiste resultaat. De actie is inclusief ondervloer en plintwerk!

(actie geldig van 1  tot en met 31 oktober 2015)

 

Actie 2: Gratis RVS trapleuning tot 3 meter. 

 

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit RVS. De leuning(en) worden volledig op maat gemaakt en gemonteerd. Onze RVS specialist produceert de leuning(en) naadloos, wat ook weer een schitterend eindresultaat geeft!

(actie geldig van 1  tot en met 31 oktober 2015)

 

Actie 3: 50% korting op de 2e trap.

 

Bent u van plan om 2 trappen te laten renoveren? Dan hebben wij nu een unieke kans om te profiteren tijdens de Oktober woonmaand.  Als u ons de opdracht geeft om 2 trappen te laten renoveren, geven wij u een korting van maar liefst 50%! De korting van 50% is geldig op de goedkoopste trap.

(actie geldig van 1  tot en met 31 oktober 2015)

 

Bent u geïnteresseerd wat dit voor uw trap betekend? Vul dan uw gegevens in op de volgende link: http://www.trapxpress.nl/contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk om de mogelijkheden door te nemen.

Laat u gratis terugbellen