Welke trappen zijn geschikt voor een traprenovatie? - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Welke trappen zijn geschikt voor een traprenovatie?

Wij horen met enige regelmaat de volgende vraag; Welke trappen zijn nou eigenlijk geschikt voor een traprenovatie?! Het antwoord op deze vraag is vrij simpel. In principe renoveren wij alle houten trappen. Wij renoveren geen stalen spiltrappen. Maar dus wel alle houten draaitrappen, alle houten ronde & rechte trappen. heeft u een houten trap? Dan is die in principe geschikt voor een traprenovatie van TrapXpress. Dit komt omdat wij uw trap renoveren doormiddel van HPL & CPL overzettreden. Deze overzettreden worden op maat gezaagd en over uw oude trap heen gemonteerd. Op deze manier kunnen we alle trappen renoveren zonder hak- of breekwerk. Onze vakmannen bekleden uw trap altijd binnen in één dag. Omdat dit zo gedetailleerd gebeurd ontvangt u bij montage van uw trap een garantiecertificaat van 12 jaar op het materiaal en de montage.

Twijfelt u nog? Of wilt u graag alle kleuren zien in eigen huis? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Ze komen dan met de gehele showroom bij u thuis en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die specifiek bij uw trap passen.

Klinkt dit nu als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak met ons. Dit kunt u doen door te bellen naar: (0) 38 – 375 80 80.