Wanneer is een traprenovatie geschikt voor mij? - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Wanneer is een traprenovatie geschikt voor mij?

Wanneer Is Een Traprenovatie Geschikt Voor Mij

Een trap is vaak een eerste indruk van een woning en zoals u weet heb je maar één kans voor het achterlaten van een goede eerste indruk. Daarnaast zorgt een trap voor verbinding in uw huis en is daarom een belangrijk onderdeel. De vraag die u uzelf misschien nu stelt is ‘is een traprenovatie geschikt voor mij?’. Hier zullen wij in deze blog antwoord op geven.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw trap toe is aan vervanging, maar waarom kiest u voor een traprenovatie in tegenstelling tot een nieuwe trap? Allereerst bent u sneller klaar met het opknappen van een trap dan het vervangen van een trap. Bij een nieuwe trap komt dan ook extra werk kijken zoals het verwijderen van de oude trap (dit levert veel troep op). Daarnaast komt er ook extra stucwerk kijken wanneer de trap geplaatst is. Kortom het renoveren van je trap is gemakkelijker, sneller en goedkoper. De vraag is nu wanneer is uw trap toe aan een traprenovatie?

Uw trap is niet meer veilig

De trap is misschien wel het meest gebruikte onderdeel van het huis en het is daarom belangrijk dat uw trap veilig is. Als een trap dusdanig beschadigd, dan verliest de trap veiligheid. Tijdens het adviesgesprek met een van onze adviseurs kunnen we u gemakkelijk adviseren op het gebied van veiligheid. Alle trappen van TrapXpress zijn veilig door een unieke metaallegering in de toplaag van onze overzettreden. Wanneer er druk wordt uitgeoefend op de treden worden de treden stroef. Ook wanneer je op sokken of blote voeten de trap op- of afloopt.

Wilt u meer veiligheid? Bij TrapXpress bieden wij ook extra producten aan die de veiligheid van je trap verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een antislip strip of verlichting in de trap.

Uw trap laat te wensen over

Ook wanneer een trap lelijk is geworden en versleten is een traprenovatie van TrapXpress een goede oplossing. Het maakt niet uit hoe oud of versleten uw trap is: bij TrapXpress maken we van uw trap een nieuwe eyecatcher. Het voordeel is dat het renoveren van uw trap in slechts één dag is gebeurd.

Uw trap is niet meer naar uw smaak

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u toe bent aan iets nieuws. Dit kan omdat uw trap niet meer in de stijl van uw woning past of bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen. Wij kunnen bij het renoveren van uw trap alles meenemen denk aan de overloop en de trapleuningen. Wij van TrapXpress helpen je van A tot Z bij het vervangen van uw trap.

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd wat we bij TrapXpress voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en onze adviseurs komen bij u langs op locatie om u te kunnen voorzien van het beste advies. Tot snel!