TrapXpress steunt KiKa - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

TrapXpress steunt KiKa

KiKa en Trapxpress
Een Traprenovatie van TrapXpress zorgt niet alleen voor extra veiligheid en een toevoeging aan uw interieur, een Traprenovatie van TrapXpress betekent ook een steentje bijdragen aan het goede doel KiKa -Stichting Kinderen kankervrij!-. Bij elke gerenoveerde trap van TrapXpress dragen wij een steentje bij tegen kinderkanker!

Wat doet KiKa
Kika betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. Kika wil niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen, maar zij willen dat ze allemaal genezen! En dat er geen nare bijwerkingen van de medicijnen zullen zijn. Hier staan wij volledig achter.

Het doel van KiKa
KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.