Traprenovatie is maatwerk - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Traprenovatie is maatwerk

Zijn de huidige traptreden versleten en is de trap toe aan een opfrisbeurt? Laat je dan goed informeren en assisteren bij het uitzoeken van de nieuwe trapbekleding. Een goede adviseur geeft niet alleen advies over het materiaal, maar denkt ook mee over de stijl passend bij de rest van het huis. Een goed en persoonlijk advies, met als topresultaat een trap met een totaal ander uiterlijk.

Niet alleen de treden een andere look

Bij traprenovatie worden de treden, stootborden en wangen voorzien van een nieuw en frisse look. Dit kan met hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur, maar wil je meer contrast toepassen, dan kan je ook voor twee verschillende kleuren kiezen. Bij TrapXpress vind je een groot assortiment materialen in diverse uitvoeringen. Houd je van een klassieke stijl, dan kies je waarschijnlijk voor een eikenhout decor. Is de industriële woonstijl jouw ding dan passen traptrede met betonlook helemaal in jouw huis.

Kan iedere trap gerenoveerd worden?

Er bestaan verschillende soorten trappen. De bekendste zijn de open en dichte trappen die bijna ieder nieuwbouwwoning van deze eeuw heeft. In huizen die ouder zijn komen we ook nog wel eens spiltrappen, wenteltrappen of een rechte stalentrap tegen. Ook deze trapsoorten kunnen opnieuw bekleed worden. Het renoveren van alle trapsoorten is specialistisch en maatwerk. Geen enkele trede is dezelfde, niet iedere trap is recht, dit en nog veel meer aspecten vraagt om de expertise van het TrapXpress team.

Mix & Match voor een stralende trap

Het klinkt een beetje afgezaagd maar de keuze voor trapbekleding is reuze. Het is dan ook goed om vooraf je te verdiepen in de materialen die geschikt zijn voor het herbekleden van de trap. Ga je voor PVC, hout of laminaat? Als je die keuze gemaakt hebt gaat er een wereld van kleur en dessins voor je open. Het is natuurlijk heel makkelijk om voor één houtdecor te kiezen. Maar wil je van de trap een echte blikvanger maken, dan is een mix van kleuren echt een aanrader. Hierdoor krijgt de nieuwe trap een hele andere dimensie.

Bij TrapXpress vind je niet alleen een groot assortiment aan trapbekleding, er staat ook een specialistisch en vriendelijk team voor je klaar. Zij begeleiden je van A tot Z en zorgen ervoor dat je heel lang met plezier de trap op en af loopt.