Trapbekleding traprenovatie van TrapXpess, specialist in traprenovaties
logo trapxpress

TRAPBEKLEDING VERSUS EEN TRAPRENOVATIE

VERSCHIL
Bij een trapbekleding wordt vaak het bekleden van de trap met tapijt bedoeld hoewel een trapbekleding ook gedaan kan worden met overzettreden. Een trapbekleding met overzettreden wordt vaak een traprenovatie bedoeld. Dit is het hippe alternatief voor de wat verouderde trapbekleding met tapijt. Maar wat is nu het verschil tussen een trapbekleding van stof of van overzettreden?

KWALITEIT
Het grootste verschil is de kwaliteit. Een trapbekleding van stof zal iets voordeliger zijn dan een trapbekleding van overzettreden maar hierdoor levert u sterk in op kwaliteit. Na een paar jaar zal tapijt slijten en vaal worden. Een traprenovatie van TrapXpress is daarentegen veilig, sterk, kras- en slijtvast en erg duurzaam. Zo sterk dat wij tot 12 jaar garantie geven op materiaal en montage van onze eigen, intern opgeleide monteurs!

GOEDE INVESTERING
Daarnaast is een traprenovatie van TrapXpress een investering in je huis wat meerwaarde geeft, dit in tegenstelling tot een trapbekleding van tapijt.

KEUZE
Naast het grote verschil in kwaliteit tussen een trapbekleding en traprenovatie met overzettreden van TrapXpress ook een grote keuze in materialen en combinaties. Zo kunt u zelf kiezen voor verschillende kleurcombinaties in de stootborden en de treden maar ook de trapboom en wangen kunnen mee gerenoveerd worden. Bekijk vooral onze keuzepagina met onze vele verschillende kleuren of bekijk onze projecten onderaan deze pagina.

DUURZAAMHEID
Een traprenovatie van TrapXpress is dus hét duurzame alternatief voor een trapbekleding van tapijt. Een traprenovatie geeft jou vele jaren plezier. Al ons materiaal is ecologisch verantwoord en voorzien van keurmerken die dit waarborgen. Zo bent u verzekerd van een traprenovatie die niet alleen jou plezier geeft maar ook goed is voor de natuur.

ONDERHOUD
Naast de kwaliteit van onze trapbekleding, de duurzaamheid en de grote keuze in verschillende materialen en kleurcombinaties is ook het onderhoud van een trapbekleding met onze overzettreden een wereld van verschil tegenover een trapbekleding met tapijt. Een trapbekleding met overzettreden is gemakkelijk schoon te maken met behulp van een natte doek of Swiffer, dus nooit meer ruzie met de stofzuiger halverwege de trap! Daarnaast is een traprenovatie met overzettreden geschikt voor mensen met een stofallergie. Overzettreden zijn namelijk stofdicht en waterdicht door middel van een naadloze afwerking.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

INFORMATIE AANVRAGEN?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe traprenovatie? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag eenmalig contact met u op om een adviesgesprek in te plannen!

Telefoonnummer *

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

WAAROM EEN TRAPRENOVATIE VAN TRAPXPRESS?

Traprenovatie binnen 1 dag!
Mogelijk voor elk type trap
Tot 12 jaar garantie op materiaal en montage
CBW-erkend
Gemakkelijk in onderhoud
Voor ieder interieur een geschikte trap
Gemakkelijk schoon te houden
Valt onder woning verbetering
Een blijvende investering in uw eigen woning
Nog vragen? Bekijk de FAQ