Mogelijkheden TrapXpress traprenovatie - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Mogelijkheden TrapXpress traprenovatie

TrapXpress Traprenovatie
U hebt een fijne woning, maar de uitstraling van uw bestaande trap laat te wensen over? Traprenovatie van TrapXpress is een duurzame, snelle oplossing die zo goed als direct zorgt voor een frisse, eigentijdse uitstraling van uw oude trap. Uw trap wordt weer een met uw huis, wordt onderhoudsarm en verhoogd uw woonplezier en waarde van uw huis.

De mogelijkheden van TrapXpress traprenovatie
Met een traprenovatie van TrapXpress is uw oude trap binnen één dag weer als nieuw. De vak gespecialiseerde monteur plaatst overzettreden over uw bestaande trap. Dit is mogelijk op alles soorten trappen van hout, beton of metaal. Ook versleten traptreden met een ongelijke ondergrond zijn geen probleem. Door de overzettreden te bevestigen met een speciale soort lijm die de onderliggende ruimtes opvult, maakt TrapXpress iedere oude trap weer als nieuw. Uit ons brede aanbod overzet treden, stootborden, zijkanten en trapleuningen stelt uzelf uw trap samen. Uiteraard kunnen wij u daarbij adviseren.

Kwaliteit in traprenovatie
Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij TrapXpress. Net als u willen wij dat onze producten een verstandige investering op uw woning is. Waar u tientallen jaren geen omkijken meer naar heeft. Voor vrijwel elke trap is het mogelijk om complete producten voor traprenovatie te leveren in diverse kleuren en houtsoorten, inclusief bijpassende trapleuning.

Vakmensen voor uw traprenovatie
Uw trap vernieuwen door middel van traprenovatie is specialistisch werk. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet. TrapXpress geeft u daarom tot 12 jaar garantie op het geplaatste materiaal en de montage van de overzettreden. Daarnaast is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument zijn gewaarborgd.

Betaalbare CBW erkende traprenovatie leverancier voor uw regio
Traprenovatie is maatwerk. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk. We laten u dan meteen onze verschillende modellen en kleuren overzet traptreden zien en geven u een vrijblijvende prijsopgave voor de gehele renovatie van uw trap. We garanderen u dat u niet alleen verstelt zult staan van de mogelijkheden, maar ook over onze concurrente tarieven.

Waarom een ‘TrapXpress metamorfose’ voor uw trap

Traprenovatie geeft een meerwaarde aan uw woongenot én woning.
Traprenovatie met overzetdelen zorgt voor een zo goed als onderhoudsvrij trap
In één dag een totaal nieuwe uitstraling van uw trap
Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch alternatief van uw trap
Overzettreden in diverse stijlen en kleuren, slijtvast en met antislipwerking
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen
Tot twaalf jaar garantie op materiaal en de montage
Bijpassende trapleuning
Traprenovatie door heel Nederland en in de grensgebieden
TrapXpress is CBW-erkend

Ontvangt u graag vrijblijvend advies en een vrijblijvende prijsopgave over traprenovatie? Wilt u weten wat traprenovatie van TrapXpress voor uw woning kan betekenen? Bel gerust of laat u terugbellen op 038-3758080 of mail naar info@trapxpress.nl