Maak kennis met de traprenovatie werkwijze van TrapXpress! - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Maak kennis met de traprenovatie werkwijze van TrapXpress!

Een trap verbouwen of vervangen is duur, tijdrovend en in de meeste gevallen overbodig! Wanneer uw trap een opknapbeurt nodig heeft, raden wij u aan uw trap te renoveren. Hierdoor ziet uw trap er weer volledig als nieuw uit en kunt u er weer zorgeloos gebruik van maken.

Meteen een op maat gemaakte offerte

Nadat alle informatie bij beide partijen duidelijk is en u keuzes heeft kunnen maken qua materiaal, model, kleur en afwerking, zal de adviseur uw trap opmeten. Vervolgens kunnen wij u direct een exacte prijs, geen indicatie of vanaf prijzen, maar een echte exacte prijs geven! Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Word een TrapXpress ambassadeur!

Ook bent u als klant van ons gelijk onze ambassadeur. Dit betekent dat wanneer u iemand doorstuurt als unieke klant (d.w.z. hij is nog niet in ons bestand aanwezig) via dit formulier, u 100 euro verdient! Kortom, indien u als TrapXpress ambassadeur ervoor zorgt dat nog meer mensen kunnen genieten van een TrapXpress renovatie, belonen wij dit als blijk van waardering met een beloning van €100,-. Ons bestaan danken wij namelijk aan u als tevreden klant en hier doen wij dan ook graag iets voor terug.

Plan nu uw adviesgesprek!

Wilt u graag een geheel kosteloos gesprek bij u thuis met een van onze adviseurs? Neem dan contact op via onze website, bel ons op +31 (0) 38 – 375 80 80 of mail naar customercare@trapxpress.nl. Natuurlijk ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht!