Led trapverlichting voor iedere TrapXpress traprenovatie! - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Led trapverlichting voor iedere TrapXpress traprenovatie!

Loop jij regelmatig in het donker de trap op naar bed of ‘s nachts de trap af naar de badkamer of toilet? Om ongelukken te voorkomen is het zowel voor jou als andere huisgenoten prettig om led trapverlichting onder de traptreden te plaatsen. Meer voordelen en informatie lees je hieronder!

Waarom led trapverlichting?

Zoals hierboven al benoemd werd, zorgt led trapverlichting dus voor extra veiligheid. Wanneer je ‘s avonds of ‘s ochtends in het donker de trap op of af moet lopen is het fijn wanneer de traptreden goed verlicht zijn. Zo kun je voorkomen dat jij of bijvoorbeeld de kinderen struikelen en zich bezeren.

De voordelen van led trapverlichting

Naast dat led trapverlichting voor extra veiligheid zorgt, zijn er vele andere voordelen waarom je ledverlichting zou moeten overwegen. We hebben ze hieronder voor jou op een rijtje gezet!

Een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Wil je graag het effect van ledverlichting in jouw eigen interieur tot zijn recht zien komen? Dat kan! Wij komen namelijk graag bij jou langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek laten wij de vele mogelijkheden en combinaties zien van traprenovaties. Ook geven wij gelijk een op maat gemaakte offerte speciaal voor jouw traprenovatie.

Vraag meer informatie aan door ons te bellen op +31 (0) 38 - 375 80 80, te mailen naar customercare@trapxpress.nl of maak een afspraak via dit formulier!