Een nieuwe trap zonder hak- of breekwerk - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Een nieuwe trap zonder hak- of breekwerk

Kijk je ook zo op tegen een verbouwing in huis? Dagen of soms wekenlang in de rommel en stof zitten. Reden genoeg om sommige interieurklussen uit te stellen. Toch bestaan er klussen die zonder hak- of breekwerk in één dag geklaard kunnen worden. Laten wij daar nou een expert in zijn! Bij TrapXpress wordt jouw trappenhuis vakkundig gerenoveerd. Hiervoor hoef je slechts één werkdag voor uit te trekken.

Complete metamorfose van het trappenhuis

Heb je een rechte, geknikte, gedraaide open of dichte trap, dan kom je in aanmerking voor onze traprenovatie. Ons zeer ervaren team kan in principe iedere trap opnieuw laten bekleden. Wij werken met de beste kwaliteit trapbekleding. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, materialen, houtdecors, overzettreden en stootborden. We kunnen jouw trap renoveren met hout, laminaat of pvc. Ook de trapleuning wordt passend vervangen voor een nieuwe.

Milieuvriendelijke en duurzame materialen

Ook bij TrapExpress staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom werken wij met materialen die lang meegaan. Kies je voor houten traptreden, dan kunnen wij een elegante trap creëren met eiken of beuken traptreden. Hiermee geef je de trap een natuurlijke look. Je zal de trap zo nu en dan wel moeten voorzien van een speciale wax olie, om extra lang te genieten van jouw traprenovatie. Kies je voor laminaat of PVC dan kies je voor duurzame materialen, die in diverse uitvoeringen geleverd kunnen worden. Deze laatste soort trapbekleding is kras- en slijtvrij, onderhoudsarm en heeft een anti-slip laag. Daarom geven wij gerust tot twaalf jaar garantie op ons materiaal en montage.

Vakwerk

Om ervoor te zorgen dat je lang kan genieten van jouw gerenoveerde trap, leiden wij onze mensen zelf vakkundig op. Zo mag je ervan uitgaan, dat je alleen de beste mensen over de vloer krijgt. Ons team zorgt er niet alleen voor dat de traprenovatie vakkundig wordt uitgevoerd, ze laten de werkplek ook netjes achter. Een nieuwe trap in één dag, zonder lang in de troep te zitten, dat is toch een fijn vooruitzicht? Informeer daarom naar de mogelijkheden. Ons team zal al je vragen beantwoorden en de werkzaamheden zo goed mogelijk inplannen en laten verlopen.