3 redenen waarom uw trap toe is aan een traprenovatie - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

3 redenen waarom uw trap toe is aan een traprenovatie

Uw trap is niet meer veilig
Als uw trap dusdanig beschadigd is dat deze zijn veiligheid verliest, is het wellicht handig dat u nadenkt over een traprenovatie. De meeste ongelukken in huis gebeuren op trappen en dat wilt u natuurlijk niet. Wanneer u kiest voor een trap renovatie van TrapXpress helpen wij u graag de juiste trap uit te zoeken. Al onze trappen zijn voorzien van veiligheid, maar Wij bieden ook verschillende producten om uw trap zo veilig mogelijk te maken. Hierbij hoort natuurlijk een antislip. Dit kan met de klassieke uitstraling van een rubberen strip in de trap, maar dit kan nu ook heel anders.

Door de unieke metaallegering in de toplaag van onze overzettreden, worden – als hier druk op word uitgeoefend – de treden stroef. Zelfs al u met sokken, blote voeten en met leren schoenzolen de trap afloopt. De overzettreden van TrapXpress Traprenovatie zorgen ervoor dat het veilig gebeurd.

Uw trap is lelijk, versleten of kapot
Is uw trap lelijk en versleten? Kijkt u met ergernis tegen u trap aan? Dan is een traprenovatie van TrapXpress iets voor u! Wij van TrapXpress helpen u de beste en mooiste trap uit te kiezen en renoveren hem dan binnen 1 dag! Een Traprenovatie is natuurlijk altijd meerwaarde voor uw huis, maar ook voor uw eigen gevoel.

U wilt gewoon iets anders
Het kan ook zo zijn dat u gewoon toe bent aan iets nieuws. Nieuwe trap, verlichting in de trap en nieuwe trapleuningen. Wij van TrapXpress helpen u graag bij dit traject. Hier vindt u al onze verschillende trappen en hun kleuren.