10 redenen waarom een traprenovatie geschikt is voor u - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

10 redenen waarom een traprenovatie geschikt is voor u

U heeft een fijne woning, maar laat de uitstraling van uw bestaande trap te wensen over? Dit kleine onderdeel van het huis kan al snel zorgen voor grote irritatie, doordat u er dagelijks veel gebruik van maakt. Het is namelijk belangrijk voor de logistiek van het huis, doordat het de verschillende verdiepingen met elkaar verbindt. Bovendien is het een sfeerbepalend element van het huis. Daarom hebben wij 10 redenen op een rijtje gezet waarom een traprenovatie van TrapXpress geschikt is voor u!

Waarom is een traprenovatie geschikt voor mij?

Twijfelt u tussen een traprenovatie en het nemen van een geheel nieuwe trap. Kies dan voor een traprenovatie van TrapXpress! Na het lezen van de 10 redenen hieronder begrijpt u waarom een traprenovatie de juiste keuze is voor u.

1. Traprenovatie geeft een meerwaarde aan uw woongenot én woning

Wij begrijpen natuurlijk dat u uw huis gaat renoveren voor uzelf en niet voor een ander. Toch kan het wel voordelig zijn wanneer het moment komt dat u uw huis gaat verkopen. De investering in een traprenovatie valt namelijk onder een woningverbetering en creëert meerwaarde voor uw huis en maakt bovendien direct indruk op potentiële kopers.

2. Traprenovatie met overzettreden biedt een onderhoudsvriendelijke en hygiënisch alternatief van uw trap

Na een traprenovatie van TrapXpress heeft u nagenoeg geen onderhoud. De hoeveelheid onderhoud verschilt per materiaal. Zo is HPL/CPL (de meest gekozen afwerking) opgebouwd uit een keiharde kunststof laag, die weer bevestigd is op een HDF-plaat. Dit zorgt voor een bijna onverwoestbare traptrede.

Ook wordt een traprenovatie stof- en waterdicht afgeleverd. Een must voor mensen met bijvoorbeeld een stof allergie! Ook laminaat toplaag is een vaak gekozen afwerking voor traprenovatie. Het is voordeliger dan echt hout en er is geen waxolie voor nodig. Ook zijn de trapdelen eenvoudig schoon te maken. Bij een eikenhouten trap wordt deze afgewerkt met een speciale (wax)olie, zodat u extra lang kunt genieten van uw traprenovatie.

PVC-toplaag is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing. PVC is namelijk vochtbestendig, waardoor u niet bang hoeft te zijn als u een keer een glas water omstoot als u naar boven loopt. Ook hoeft u geen speciale wax of olie aan te brengen en kunt u bovendien de trap eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek.

Doordat u bij betonlook kiest voor laminaat of PVC is de trap gemakkelijk in onderhoud. Ook hier is geen speciale wax of olie nodig om uw trap perfect te onderhouden. Af en toe een schoonmaakdoek over de trap heen halen is al voldoende!

4. Overzettreden in diverse stijlen en kleuren, slijtvast en met antislipwerking

U kunt zelf uw trap samenstellen uit ons brede aanbod overzettreden, stootborden, zijkanten en trapleuningen. Zo zijn er vele verschillende mogelijkheden in kleuren en materiaalcombinaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk een andere lichte kleur te kiezen voor het stootbord, zoals wit of crèmekleurig. Hierdoor krijgt de trap een mooie “zwevende” look. Kiest u liever voor een meer robuuste, massieve look? Kies dan om de stootborden in de kleur van de treden te houden.

Het materiaal van de overzettreden is speciaal ontwikkeld voor antislip. Dit houdt in dat de treden zelf al stroef zijn. Dit zorgt voor een veilige trap waar u met een gerust hart op en af kunt lopen.

5. Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen

Net als u, willen wij dat onze producten een verstandige investering op uw woning is, zodat u hier tientallen jaren geen omkijken meer naar hebt. Daarom staan kwaliteit en duurzaamheid voorop bij TrapXpress. Onze vakmensen ontzorgen u volledig door middel van vakmanschap met hoge kwaliteitsproducten.

Eerst komt de adviseur (geheel kosteloos) bij u langs. In dit adviesgesprek komt u meer te weten over de verschillende materialen en kleuren en ook de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Daarnaast meet de adviseur de trap op, zodat wij direct een exacte prijs kunnen geven voor uw traprenovatie.

Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel neemt onze afdeling montageplanning contact met u op. Hier zal samen met u een datum gepland worden voor de montage. Op de geplande datum komen we bij u langs met onze eigen monteurs en eigen materiaal. Het monteren van uw trap gebeurt binnen 1 dag.

Tot slot leveren we alles netjes op, ruimen alles op en maken alles schoon. Ook geven we uitleg hoe u uw nieuwe trap het beste kunt onderhouden, zodat u er maximaal van kunt genieten.

Meer over onze werkwijze vindt u hier!

Advies nodig?

Heeft u nog meer vragen? Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bij u thuis laten wij de vele mogelijkheden en combinaties zien die er zijn voor uw trap. Zo kunt u de kleur in het echt en in uw eigen interieur bekijken. Daarnaast geven wij gelijk een op maat gemaakte offerte speciaal voor uw trap, waardoor u niet alleen verstelt zult staan van de mogelijkheden, maar ook van onze concurrerende tarieven.