Een open traprenovatie van TrapXpress - TrapXpress Traprenovatie
logo trapxpress

Een open traprenovatie van TrapXpress

Een open traprenovatie geeft een metamorfose aan uw trap. Wilt u uw open trap een nieuwe look geven en ben je op zoek naar meer informatie? Hieronder vindt u alle nodige informatie!

Open trap bekleden? Deze drie mogelijkheden zijn er

Bij TrapXpress kunt u zelf bepalen hoe u uw trap wilt bekleden. Dit zijn de opties:

1. Enkelzijdige renovatie

Bij enkelzijdige bekleding wordt bij elke trede een nieuwe overzettrede geplaatst. Hierbij wordt de achterkant afgewerkt met speciale hoeklatten en de onderkant van de treden worden dan niet afgedekt. Dit is een voordeligere oplossing en vaak gebruikt voor trappen die niet of niet volledig zichtbaar zijn.

2. Dubbelzijdige renovatie

Een volledige bekleding omvat het rondom bekleden van de treden. Dit betekent dat we de boven- en onderkant van de traptreden bekleden met nieuwe overzettreden. Dit leidt tot een geheel nieuw uiterlijk en sfeergevoel.

3. Van een open trap naar een dichte trap

Ook is het mogelijk om uw open trap dicht te maken. Wij plaatsen dan zelf stootborden tussen de treden, zodat uw trap dicht is. Een trap dicht maken kan zijn omdat u simpelweg graag een dichte trap wilt, maar een dichte trap geeft ook meer veiligheid in een gezin met kleine kinderen. Meer over dichte trappen leest u hier!

De materialen en opties voor je open trap

Bij TrapXpress is er de keuze tussen vele verschillende kleuren en uitstraling. Zo kunt u kiezen tussen een staallook, houtlook en betonlook. Bovendien is het mogelijk binnen deze kleuren eindeloos te combineren. Denk bijvoorbeeld aan stijlvol, massief eikenhout, elegant beukenhout, stoer en robuust PVC of HPL/CPL. Zo krijgt u uw perfect passende traprenovatie.

Wat zijn de kosten van een open traprenovatie?

Zoals je hierboven hebt gelezen, zijn er veel manieren om een ‘nieuwe’ trap in uw huis te plaatsen. Een goede prijsindicatie geen voor een traprenovatie is daarom lastig. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van de verschillende materialen en afwerkingen, type trap (recht, gedraaid of geknikt), het aantal treden en het oppervlakte van de trap.

Wel kunnen wij u een exacte prijs geven tijdens een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bij u thuis, kunnen wij de technische staat van de trap beoordelen en de trap inmeten. Ook nemen wij voorbeelden mee, zodat u in het echt de materialen kunt zien en voelen in uw eigen omgeving.

Ook kunnen wij zo gelijk een passende offerte voor u maken. Vraag daarom nu vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Heeft u andere vragen voor onze maatwerkspecialisten of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via e-mail info@trapxpress.nl of bel ons op +31 (0) 38 – 375 80 80.