Oktober woonmaand bij TrapXpress


Oktober Woonmaand bij TrapXpress traprenovatie

 

Zoals elk jaar gebeurt er in de maand oktober weer iets met ons. Onze zintuigen genieten niet alleen van alle lekkere geuren buitenshuis, maar ook binnenshuis speelt dan weer een belangrijke rol. Folders, kranten en woonbladen staan hierbij vol tips en leuke ideeën op het gebied van sfeervol wonen. En dat is logisch wij willen graag in deze periode weer wat meer warmte, kleur  en gezelligheid in ons huis halen. De trap wordt hierbij in tegenstelling tot het verleden steeds meer als design onderdeel binnen onze woning gezien.

 

Bij TrapXpress is dan ook weer van alles te beleven, onze nieuwe collecties zijn binnen waarmee wij u graag kennis laten maken onder het genot van een kopje koffie in onze nieuwe showroom. Bent u hiervoor niet in de gelegenheid en toch nieuwsgierig! één telefoontje is voldoende voor de kennismaking.

Onze adviseur komt bij u thuis en neemt, samen met u en uw partner, de mogelijkheden door die het beste bij uw interieur passen voor wat betreft model, materiaal en kleurkeuze. Elke trap is anders, daarom meten wij alles nauwkeurig in en doen wij u een voorstel op maat.

 

Deskundig en efficiënt

 

TrapXpress is toonaangevend in traprenovatie!

Onze medewerkers werken met een uniek beproefd concept. Veel tevreden klanten gingen u voor. De voordelen van onze manier van werken spreken voor zich, helder en transparant.

-       maatwerk voor alle bestaande trappen

-       ook geschikt voor open trappen

-       duurzaam en onderhoudsarm

-       geen hak en breekwerk, geen rommel in huis

-       geschikt voor elk interieur

-       in één dag klaar

Laat u gratis terugbellen