TrapXpress Trapverlichting


Trapverlichting

 

Als u kiest voor een TrapXpress Traprenovatie, kunt u wellicht kijken naar de upgrade van een Traprenovatie. Zo word u trap nog stijlvoller en nog veiliger.

 

De Led verlichting is erg stijlvolle optie waar u voor kan kiezen bij een Traprenovatie, trapverlichting kan in een trapleuning worden geïnstalleerd, ook kunt u kiezen om de verlichting onder de traptreden te plaatsen. De LED-strips biedt meer dan de standaard verlichting, Ze zijn onder andere: erg laag in energieverbruik, schokvrij en deze verlichting kan zonder problemen worden geïnstalleerd. U hoeft enkel wat ruimte achter de trap te hebben en u kunt voor deze optie gaan!

 

Trapverlichting zorgt voor een stijlvol beeld en veiligheid en dit voor lage tarieven.

Vraag een gratis offerte aan op onze website en profiteer van onze kwaliteiten!

 

NaamNaamNaam

 

 

 

NaamNaam

 

Laat u gratis terugbellen