Veiligheid en TrapXpress traprenovatie


Veiligheid
De meeste ongelukken in huis gebeuren op de trap. Vaak komt dit voor op oude en versleten trappen. TrapXpress traprenovatie kan in 1 dag  uw trap de gewenste uitstraling geven en de trap veilig maken!

 

Antislip
Door de unieke metaallegering in de toplaag van de overzettreden, worden de treden stroef zodra hier druk op uitgeoefend wordt. Of u nu met sokken, blote voeten of met leren schoeisel de trap op en afloopt. De overzettreden van TrapXpress traprenovatie zorgen ervoor dat dit veilig gebeurt!

 

Verlichting
Verlichting in de traptreden of in de hefbomen van de trap zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, ze zorgen ook voor een veilige opstap iedere trede weer. Dus ook s’avonds en s’nachts kunt u met verlichting in de treden of in de hefbomen veilig de trap op en af. TrapXpress traprenovatie kan u hierbij helpen!

 

Leuning
Een stevige trapleuning die op de juiste hoogte hangt bevordert de veiligheid bij het op en afgaan van uw trap. Doormiddel van LED-verlichting te plaatsen in de trapleuning die aanspringt door een bewegingssensor, krijgt uw leuning de functionaliteit die het nodig heeft en geeft het een moderne toevoeging aan uw interieur.

Laat u gratis terugbellen