KiKa en trapXpress traprenovatie


KiKa en trapXpress traprenovatie
Een traprenovatie van TrapXpress traprenovatie is niet alleen veilig en een toevoeging aan u interieur, een traprenovatie van TrapXpress traprenovatie betekent ook een steentje bijdragen aan het goede doel KiKa –stichting kinderen kankervrij-

De afgelopen- en aankomende periode krijgen klanten bij elke traprenovatie een KiKa beer. Hiermee doneren wij dagelijks aan het goede doel.


Wat doet KiKa
KiKa betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. KiKa wil niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen, zij willen dat ze allemaal genezen! En dat er geen nare bijwerkingen van de medicijnen zullen zijn. Hier staat TrapXpress traprenovatie volledig achter!

Laat u gratis terugbellen