Wegens succes is de Oktober actie verlengd!


De Herfst is begonnen!

De bladeren vallen van de bomen en de temperatuur is weer aan het dalen. Voor veel mensen betekent dit tijd voor vernieuwing van het interieur. Onze nieuwe najaarscollectie is binnen. U zult versteld staan welke verassende accenten, conform en sfeer u kunt realiseren, met de laatste kleurtrends. of het hierbij nu gaat om klassiek, modern of minimalistisch? TrapXpress showt u de nieuwste kleuren op het gebied van traprenovatie die het beste tot z'n recht komen binnen uw interieur. Bent u nieuwsgierig na de nieuwste kleuren, vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Oktober & November Woonmaanden


Al vele jaren staat de maanden oktober & november bekend als woonmaanen.. Veel mensen krijgen door het sombere weer de kriebels om het interieur weer eens te veranderen. Folders, kranten en woonbladen staan vol tips en leuke ideeën op het gebied van sfeervol wonen. Immers wij willen graag in deze periode weer wat meer warmte, kleur en gezelligheid in ons huis halen. In tegenstelling tot het verleden zien wij tegenwoordig onze trap steeds meer als een design onderdeel in onze woning.

Ook bij TrapXpress hebben wij in deze periode de kriebels, onze nieuwe collecties zijn weer binnen, waarmee wij u graag kennis willen laten maken. Nieuwsgierig!....één telefoontje is voldoende voor deze kennismaking.


Onze adviseur komt bij u thuis en neemt samen met u en uw partner, de mogelijkheden door welke het beste bij uw interieur passen voor wat betreft model, materiaal en kleurkeuze. Elke trap is anders, daarom meten wij alles nauwkeurig in en doen wij u een voorstel op maat.


Deskundig en efficiënt

TrapXpress is toonaangevend in traprenovatie!

Onze medewerkers werken met een uniek beproefd concept. Veel tevreden klanten gingen u voor. De voordelen van onze manier van werken spreken voor zich, helder en transparant.

  • maatwerk voor alle bestaande trappen
  • ook geschikt voor open trappen
  • duurzaam en onderhoudsarm
  • geen hak en breekwerk, geen rommel in huis
  • geschikt voor elk interieur
  • in één dag klaar

 

Laat u gratis terugbellen